avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... casa bani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

casa bani

buna ziua,
va rog sa-mi comunicati daca pot pastra in casa de bani mai mult de 1000 lei ptr mai mult de 24 ore si in ce conditii dar la inchiderea lunii deja sa-i fi depus in banca
multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: cattalinr , utilizator 23:36, 14 Iunie 2019
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect detaliati calitatea care iodetineti in cadrul asociatieid e proprietari pentru care intentionati pastrarea sumei in casa de bani
administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu daca o asociatie de proprietari din ... danavaradi danavaradi Buna ziua, as dori sa stiu daca o Asociatie de proprietari din Timisoara ar dori ca toate fondurile stranse (fond de rulment, fond de reparatii, bani din ... (vezi toată discuția)
Depunerere sume asociatia de proprietari la banca ContSters304388 ContSters304388 buna ziua, De aproximativ un an de zile, administratorul blocului nu a depus sumele incasate de la intretinere si fond de rulment in banca sau la cec, care ... (vezi toată discuția)
Animale de companie Othy Othy Buna ziua, as vrea sa stiu concret de ce as avea nevoie pt a detine legal 2 pisici in apartament, sunt sterilizate vaccinate, au chip si pasapprt (vezi toată discuția)