avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie anglia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie anglia

este posibil doar cu pasaportul?
Cel mai recent răspuns: fany22 , utilizator 00:05, 26 Noiembrie 2009
Eu cred ca NU. Nici la noi nu este posibila casatoria unui cetatean strain pe teritoriul Romaniei doar cu pasaportul.
Interesati-va la autoritatile engleze. ;)
Intreaba la Consulatul roman din Londra, au adresa de mail pe site. insa eu stiu ca trebuie certificatul de nastere sau a paşaportul (sau unele alt document de identitate). Fotocopii este puţin probabil să fie acceptabile. Alte documente pot fi, de asemenea, necesare în funcţie de circumstanţe, de exemplu, consimţământul părinţilor la o căsătorie în cazul în care unul din cuplu este sub vârsta de 18 ani.

Dacă nu sunteţi în măsură să furnizati oricare dintre documentele de mai sus registratorul/chestorul va explica ce alte documente mai pot fi acceptabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil cetatean strain sim_theo sim_theo Buna ziua. O situatie putin mai complicata. Sunt casatorita cu un cetatean strain non UE dar din pacate casatoria este valabila doar pe teritoriul SUA. In ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere majd ayan majd ayan ma numesc marinela am doi copii nascuti in italia cu un baiat din tunisia care nu are pasaport iar consulatul tunisian nu ii lasa pasaportul pentru motive ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in romania? Annaliana Annaliana Buna ziua,as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in Romania.Care sunt pasii care trebuiesc urmati? (vezi toată discuția)