avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare legala dupa divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare legala dupa divort?

Buna ziua.
Este legala evacuarea fostei sotii dupa divort din fosta locuinta comuna?
Fostul sot nu i-a mai permis accesul in locuinta chiar daca in sentinta de divort nu este prevazut acest lucru, el sustinand ca locuinta este mostenita de la parintii lui si dupa divort fosta sotie nu mai are drept de a locui acolo,...
Fosta sotie a depus plangere la politie insa politia spune ca nu este de competenta politiei.....
Carei institutii a statului ar mai putea sa se adreseze fosta sotie pentru a sesiza acest lucru?
Ca e bun propriu asa ca sotia poate fi evacuata.. sigur ca ar fi fost corect sa fie ceruta evacuarea in instanta, insa asa a scapat sotia de plata unor cheltuieli de judecata.
Soția sa isi continue linistită viața nu are nici un drept asupra imobilului respectiv,poate un drept de creanta daca a contribuit cu bani la renovare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri in afara casatoriei Dijulescu2019 Dijulescu2019 Daca sotul a dobandit un bun imobil in afara casatoriei cu bani primiti de la parinti (este stipulat in contractul de vanzare cumparare ca parinti sunt ... (vezi toată discuția)
Consultare- evacuare fosta sotie balcania balcania In ce conditii o pot scoate pe fosta sotie din locuinta mea daca apartamentul a fost achizitionat de mine inainte de casatorie.In instanta pronuntandu.se ca ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului neproprietar dupa divort Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor. sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are ... (vezi toată discuția)