avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza lunga sedere urgență
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza lunga sedere urgență

Buna ziua
Sunt cetățeni algerian căsătorit cu cetățenii români Am trăit în românia din 2009/2018 luna 12
Am fost legel tot piroada asta 3 ani facultata 3 ani căsătorit 2 ani cu loc de munca stabil.
Pe data 09/11/2018am fost la i migrație cu bun simt sa cer permis de ședere pe termeni lung ca am trăit 8 ani acolo a dat mia termen sa întorc maina pentru interviu si aice cend am fost a dat mia decizia de ruturnara ca eu am schimbat angajator fără avis de munca.
Eu nu am stiut asa ceva ca trpui si orcum a fost responsabiltata angajatour ok am lout si am plecat.
După 3 zili a vinit doi agenți de la ORI la firma unde am locrat sa a dat amendă pe 100 milioane si a reziliat cuntrectul meu legel si interdicția 6 luni la firma .
Pe data 12/12/2018am plecat din românia sa nu sa am problema cu ori cu IMIGRAȚIA sau stau ilegal.
Din pacate a fost cel mai greu moment sa vez doi ani de munca pierda asa .... Si las pe iubita ma acolo cu pleg in ochii si an nou???
Am vinit in tara ma am încercat să rezolv cu invitatia sa tremita mia iubita ma si a fost la ori a depus actele si dupa 45 de zili sa refuzat invitatia pe motive ca eu vin in romania dar nu o sa plec dupa ca o sa cer permis de ședere sau fac aviz de munca si abuz în fata ce dezcrimenatia
Sau a trecut timp si stress de jaba si intream in mai greu stress am vb cu angajatour roman unde am locrat si a zis sa facem aviz de munca si gata am putut să fac dar nu am avut incredere sa accepta ca simt ca au ceva cu mina personal domnezu stia.
A vinit iubita ma la mina unde a riscat si ea locul ei de munca si a lasat pe mama sa acolo foarte bolnavă și trpui respectat timp de midicament a fost foarte foarte greu
Pe ajotor domnezu am căsătorit pe data 04/03/2019 a fost înregistrată casatoria in romania si avem certificatul de casatoria romanescă.
Pe data 02/04/2019 am aplicat pentru viza pe termen lung de retrage familya am facut interviu cu Domna de la ambassada romania in algeria a fost ok Domna si orcum eu cunusc pe soția ma de mai multi de 1 ani unde trăim zi de zi impraouna
A zis dupa aplicare de viza astebt max 1 luna ok din pacate am astebtat 75 de zili respons viza unde termen legel de respons este 60 de zili
După asta a inceput cel mai mari stress până la minut asta ce scriu eu . Respons de viza dupa 75 de zili REFUZATA pe motive IMIGRAȚIE ILEGALE
What?????
A fost foarte mare chok mia si soția ma si preiteni mei din romania ....
Sau
1_invitatia a fost refuzată ca eu vin si NU plec
2_viza lunga ședere căsătorit ca eu vin SI plec alta tara erupana
domnu sef de la admisă de la IMIGRAȚIA ce vreti sa spuneti : vin sau plec ???
Am început să cread abuz asta si descriminala asta au ceva cu mina personal.
Unde sa credeti in ani mai in romania 8 ani nu am fost plecat nico data in alta tara erupana nic ca vizita unde am avut drebt daca am dorit .... am trăit în românia și în cel mai greu moment unde cend am divorsat din prima soția a lout mia tot si nu cread asta motiv că nu pot stau cu o fata ma incela.
Soția ma locreza la instituțiile de stat cu funcția mari nu avem absoluty nico problema de viata sau de ani sau casa ....
Te rog din tot suflet nu mai stiu ce pot fac Domna de la ghișeu de la ambassada romania in algeria a zic sa depun actele din noa dar da unde stiu sa fi acelas respons.
Mai mulți ca asta viata ma in romania a fost bina la fel ca viata ma in algeria ca nu este o problema de jan material.
Te rog frumous eu vreu sa fiu cu soția mea atat nu vreu altceva. Nu este normal abuz si descriminala asta foarte bina agenți de la i migrație ORI au grija de cetățenii români sa nu cada in mincioun arabi sau alți oameni dar sunt dovediți sa stia cene minte ce Cene sunt curect.
Sper sa ajunja messaj meu la ceneva sa inteleg pe mina
Traiesc acuma viata de stress nu stiu sa fiu eu puternic sau incerc sa fiu sa nu accept sa simt pe soția ma pleja sau stressata
Viata si sentimente oameni ni este glumă de joc sunt dreptul om.
Tot ce doresc sa a dat mia in sfat sa fiu cu soția ma ok am pierdut locul meu de munca asta logic ... masena ma aruncată pe streda de mai multi de 7 luni ... stress ...Soția ma planja.....
Orcum noi nu a făcut la noi i migrație sa pierdeam unu pe alto ma a făcut sa fim foarte puternic si o sa luptem in cuntinoari.
Te rog frumous sa ma ajutati in fata domnezu.
Imi pare reu ca nu scriu bina limba română
Multumesc frumous

Alte discuții în legătură

Viza de romania Benzerga Benzerga Care este cea mai simplă si rapidă formă de viză pe care o poate obține un cetățean algerian casatorit cu o româncă? Ce acte îi trebuie pentru a o ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean strain. seby79 seby79 as vrea sa aflu si eu calea prin care pot obtine pentru sotia mea, care nu este de cetatenie romana, dreptul la sedere si la munca, pentru ca daca mergi la ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere cetatean algerian ContSters215854 ContSters215854 Am si eu nevoie de sfaturile dvs, sunt casatorita cu cetatean algerian, in martie a depus dosar pt viza reintregirea familie a fost refuzat ca lipsea cope la ... (vezi toată discuția)