avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... REVENIRE DECLARATIE ACCIDENT AUTO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

REVENIRE DECLARATIE ACCIDENT AUTO

La finalul lunii martie am avut un accident auto. Eram la volan, pe locul din dreapta era sotul meu. Ne am certat, m a lovit peste fata si am intrat cu masina in gardul unei institutii publice (ptr care pagubele materiale au fost minime). Nu au fost victime, nu a fost nevoie de ingrijiri medicale. Pe moment sotul m a convins ca daca declar ca m a lovit mi se poate face dosar penal pentru ca se considera ca am vrut sa I fac rau si intru in puscarie. Astfel ca amandoi am spus doar ca am avut o discutie mai aprinsa si am pierdut controlul volanului. Pot reveni asupra declaratiei de la politie? Daca da, cu ce consecinte pentru mine si pentru el?
Cel mai recent răspuns: lop3va , utilizator 13:48, 18 Iunie 2019
Sa reveniti in ce sens?
Sa revin in sensul ca vreau sa declar ca m a lovit peste fata in timp ce conduceam si de aceea am pierdut controlul volanului.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sa reveniti in ce sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala din culpa cu 60 de zile ingrijiri medicale vlad_86 vlad_86 Buna ziua, Am fost implicat intr-un acident ce circulatie ,la volanul unei masini am pierdut controlul volanului si masina sa raspturnat rezultad 2 victime ... (vezi toată discuția)
A procedat corect politia? simina carmen simina carmen Fiul meu a patit un accident si credem ca a fost nedreptatit, din aceasta cauza va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra. Sa relatez faptele: circula in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala neamtzu neamtzu Buna ziua. Va cer sfatul in legatura cu un accident produs chiar ieri, din vina mea. Nu am acordat prioritate la iesirea dintr-o statie PetromV si am acrosat ... (vezi toată discuția)