avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

marturie mincinoasa

O societate comerciala poate face plangere martorilor dintr-un litigiu de dreptul muncii pentru marturie mincinoasa? avand in vedere ca societatea nu s-a prezentat la termenul cand acestia au fost audiati, (in mod fals acestia au declarat ca intregii echipe li s-ar fi redus salariul unilateral)
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 17:02, 14 Iunie 2019
Bună ziua,

Posibilitatea există, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa, sau nu FRD FRD In cazul in care intr-un litigiu de munca la proba cu interogatoriul luat societatii parate administratorul societatii nu raspunde la intrebarile adresate cum ... (vezi toată discuția)
Minciuna simi67 simi67 In urma unor rafuieli verbale cu un vecin aceasta situatie la determinat in a se auto propune ca martor intr-un proces civil pentru stabilirea dreptului de ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea rudelor gr.1 si marturia mincinoasa Spit Spit Mama mea este parte vatamata intr-un dosar penal aflat in cercetare (nu s-a dat inca o solutie de incepere sau nu a UP) in care eu am calitatea de martor. In ... (vezi toată discuția)