avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar Penal

Daca se contesta dosarul penal in instanta pentru parasirea locului accidentului,primesti permisul pina la judecarea definitiva in instanta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:15, 15 Iunie 2019
Nu este obligatoriu.
Regula este ca nu veti conduce.
Doar daca nu exista probe apar alte discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul unui accident cu victimă, care ar putea fi consecințele dacă între timp am ajuns la un acord cu victima? Gratiela moldovan Gratiela moldovan Buna seara! As avea nevoie va rog de un raspuns la urmatoarea intamplare... In urma cu 3 luni am atins un biciclist cu oglinda iar din starea aia de soc si ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu parasirea locului accidentului erikaiacob erikaiacob Buna ziua. In luna octombrie a anului trecut fratele meu a avut un accident auto, soldat cu o victima si parasind locul accidentului. Ne-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Am parasit locul accidentului mugur29 mugur29 Buna ziua.Ieri,circuland pe o strada din oras,cu viteza de 20 km pe ora,mi-a venit din lateral dreapta,o fetita in viteza si s-a izbit de portiera dreapta fata ... (vezi toată discuția)