avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu executare , contestație la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu executare , contestație la Curtea de Apel

Buna ziua, am nevoie de opinia unui avocat pentru următoarea situatie:
- pedeapsa cu executare pentru furt- 12 luni la care s a adăugat pedeapsa cu suspendare din urma de 2 ani , rezultând o pedeapsă de 3 ani cu executare, s a facut contestație la Curtea de Apel , exista vreo posibilitate sa se acorde cu suspendare in urma apelului? Astept un raspuns , multumesc.
Ati savarsit a doua infractiune in termenul de supraveghere?
Da, s au savarsit mai multe infractiuni, 4 infracțiuni, cate 2 ore dosar, pentru primul dosar s a dat 12 luni cu executare si revocarea suspendării adica cei 3 ani cu executare, iar la cel de al doilea dosar suntem in faza de mediere, ma intereseaza sa stiu daca Curtea de Apel ar putea sa schimbe favorabil aceasta pedeapsa printr o altă suspendare. Multumesc anticipat pentru raspuns
Nu mai este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 suspendari andrei_steio andrei_steio Am si eu o intrebare am o suspendare de 11 luni si acum sunt acuzat pentru trafic de cannabis exista vreo solutie de a nu fi inchis? (vezi toată discuția)
2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Se poate revoca suspendarea? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! In cazul in care un minor a fost condamnat intr-un dosar pt furt calificat in forma continuata la 4 ani \\"cu suspendare\\" (nu a ... (vezi toată discuția)