avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala - carnetul de munca il duc ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala - carnetul de munca il duc la ITM?

Daca sunt titularul intreprinderi sunt ca si angajata,nu mai trebuie sa duc cartea de munca la ITM... ??
Daca am codul principal caen 4711(comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare,bautura si tutun),plus altele secundare si as dori sa aduc un aparat pt cafea sa vand la pahar ,se poate?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:11, 25 Noiembrie 2009
Daca ati infiintat o Inrprindere individuala, nu aveti legatuta cu ITM dvs ca titular.
Aveti obligatia sa incheiati contracte de asigurare cu Casa de Pensii (in caz ca nu aveti in acelasi timp si un contract de munca) si cu Casa de sanatate. Si binenteles sa platiti impozit pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - cod caen pentru cafea la dozator danilacristian danilacristian as dori sa stiu daca eu am un ii cu un cod caen 4719(comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare)unde vand ... (vezi toată discuția)