avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost sancționat, pe nedrept, pentru depășire pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost sancționat, pe nedrept, pentru depășire pe trecerea de pietoni. Pot folosi la contestație filmarea cu camera video de pe autoturism?

Poate fi luata în considerare filmarea cu camera video de pe autoturismul tau pentru a contesta procesul verbal de contravenție al politiei rutiere întocmit pe nedrept, care te sancționează pentru depășire pe trecere de pietoni, faptă care nu e reala iar ei nu au camera video pe mașină pt. a dovedi fapta de care te acuza
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 01:46, 17 Iunie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se ia in considerare! S-au castigat multe procese pe baza filmarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ocolit/depășit o mașină-școală pe trecerea de pietoni și pe linia dublă continuă. cum ar trebui să motivez plângerea contravențională? CossminHc CossminHc Buna ziua, astazi am ocolit o masina de scoala in dreptul trecerii de pietoni si am calcat linia continua, moment in care am fost oprit de un echipaj al ... (vezi toată discuția)
Depasire si neacordare prioritate pe trecere de pietoni SchollerG SchollerG Buna ziua, Am primit citatie sa ma prezint la politia rutiera, pentru Depasire si neacordare prioritate pe trecere de pietoni. Un cetatean a facut planere ... (vezi toată discuția)
Neacordarea de prioritate pentru pietoni infoadrian infoadrian Am fost oprit de un agent de poliție și mi-a fost reținut permisul pentru neacordarea de prioritate pentru pietoni. Am circulat cu viteză redusă și eram ... (vezi toată discuția)