avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... GDPR in institutiile statului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

GDPR in institutiile statului

Buna ziua, de curand am completat o cerere de inscriere la concurs sa devin expert electoral. Formularul standard preciza conditiile in care pot fi instrainate parte din datele mele personale unor alte institutii. Eu am completat si semnat acest document si l-am trimis la ROAEP si la ambasada din statul unde am rezidenta pentru a fi expert electoral in acest stat. La cateva zile am fost contactata pe email de o persoana fizica, un fel de bagacios care se autointituleaza reprezentantul romanilor din aceasta comunitate care mi-a scris ca are adresa mea de email de la ambasada. Ca intre ambasada (unii angajati )si diversi interpusi se face trafic cu date personale se tot auzisera zvonuri. Cum ar trebui sa procedez eu acum ca cei vinovati sa plateasca? Eu am avut incredere in institutia statului. Cred ca angajatii ar trebui sa cunoasca si sa respecte legea. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare casatorie efectuata in gibraltar luciancraiova luciancraiova Buna ziua, Cetatean roman casatorit cu cetatean mexican , in Gibraltar (apartine de UK), doresc sa inscriu casatoria in Romania, insa nu doresc la ... (vezi toată discuția)
Refuz imbarcare zbor AndreeaMW AndreeaMW Sunt cetatean roman cu rezidenta in Peru si in data de 5 noiembrie am dorit sa calatoresc din Peru spre Romania . In aeroportul din Lima mi s-a refuzat iesirea ... (vezi toată discuția)