avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de parcare

daca mi se ocupa locul de parcare dpdv legal ce pot sa fac ca sa remediez aceasta situatie
Cel mai recent răspuns: vallig , utilizator 01:58, 1 August 2012
Daca detineti locul in baza unui act de proprietate sau contract de concesiune sau inchiriere (deci cu titlu legal) atunci puteti face plangere penala pentru tulburare de posesie! Asta pentru inceput!:D
Scuze, dar pentru inceput se face un apel la 112 sau Politia Comunitara:D, care aplica, de regula, amenzi:) Abia apoi, daca musafirul nepoftit nu-si incheie vizita, se pot aplica masuri mai drastice...:D
Buna seara, sau mai bine zis Buna dimineata,
pentru a nu deschide un alt subiect, ma voi limita in a continua aceasta discutie dar, pe o tema asemanatoare.
Am un spatiu de parcare inchiriat de la ADDPDU sector 6 in fata blocului, perpendicular pe acesta. Vazut din avion planul este acesta :
- bloc si spatiu verde
- trotuar
- cale acces prin parcare
-parcare
Pe trotuar sunt parcate masini in sir.
Acum apare insa problema : am 2 vecini ce isi disputa unul dintre aceste locuri de pe trotuar si de fiecare data cand unul parcheaza in locul respectiv, celalalt parcheaza in dreptul lui, dubland astfel sirul de pe trotuar.
Acesta este un link pentru a putea vizualiza exact descrierea facuta de mine :
[ link extern ]
Ghinionul face ca disputa cu pricina sa se desfasoare fix in fata locului meu de parcare si ca rezultat imposibilitatea de a parca si de a parasi locul de parcare in conditii normale.
Eu devin astfel singurul care tot timpul masina trasa invers si stramb, toti ies cu fata din parcare, numai eu cu spatele.(lucru de altfel ilegal). Sa o spunem mai pe scurt imi creeaza un vadit disconfort.
Mentionez ca am discutat cu ambii de mai multe ori si i-am rugat in modul cel mai frumos sa isi rezolve disputa altfel decat prin obturarea caii de acces catre locul meu de parcare.
Intrebare : ce pot face din punct de vedere legal si ce lege am de partea mea.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2012
vallig, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot parca pe calea de acces a curtii mele daca blochez alte masini? giulia.vic giulia.vic Buna ziua, Doresc sa parchez pe calea de acces a curtii mele, fara a incomoda vecini, pietoni, etc. Problema este ca perpendicular pe calea de acces este un ... (vezi toată discuția)
Parcare langa o proprietate privata Djony7 Djony7 Buna ziua, Am o dilema cu privire la un loc de parcare langa o proprietate privata. Este vorba de o casa,langa care este un spatiu public de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe trotuar AlexaDaniela AlexaDaniela Părinţii mei deţin un microbuz de 18 locuri, cu care practica transport licentiat. De obicei, la întoarcerea acestuia din anumite trasee, îl parcheaza in ... (vezi toată discuția)