Bună ziua!
Cine mă poate ajuta cu un răspuns bazat pe consumarea experienței pe aspectul obținerii unei copii de pe suportul electronic, al ședinței de judecată (civilă), - în condiția în care am fost parte în proces:
1- Cât costă eliberarea de copie de pe suportul electronic, al ședinței de judecată, în aplicarea dispozițiilor art.162 alin.(2)
„Copiile de pe suporturile electronice din cauzele civile se eliberează în condiţiile alin. (1), cu încuviinţarea instanţei de judecată.” din
Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti din 17.12.2015?
2- trebuie depus un CD, la Registratura instanței, pe care se va încărca înregistrarea ședinței de judecată?
3- În ce termen se obține înregistrarea?
Bună seara!
Maestre, întrebarea era: „1- Cât costă eliberarea de copie de pe suportul electronic, al ședinței de judecată, în aplicarea dispozițiilor art.162 alin.(2)” ?
Aveți știință și amabilitatea de a-mi împărtăși această informație ?
Pentru un asemenea serviciu, mi se pare ridicol să ocup prețiosul timp al unui avocat,...
Cred ca se incadreaza aici :
Orice alte acțiuni sau cereri neevaluabile în bani, cu excepția celor scutite de plata taxei judiciare de timbru potrivit legii, se taxează cu 20 lei.
Probe in civil
cuziamusia
ce art de lege califica si controleaza admiterea in procesele civile a probelor de tipul, informatie pe suport modern, electronic (CD, card memorie, flash ... (vezi toată discuția)