avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Limită (în ani) distribuire dividende firmă
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Limită (în ani) distribuire dividende firmă

Bună ziua,
Există vreo limită (în ani) după care o firmă nu mai poate distribui dividendele pe x ani în urmă?
Sau, mai exact, poate o firmă să distribuie în 2019 dividende nedistribuite pentru anul 2012 sau 2011? - vă rog, dacă e posibil, să specificați și cadrul legal în care e menționat răspunsul.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: arcturus_one , utilizator 18:36, 17 Iunie 2019
Doar pe ultimii trei ani, adica 2018, 2017 si 2016.
Ați putea să îmi spuneți, vă rog, în ce lege se precizează acest lucru?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende Nicoletapuricel Nicoletapuricel Buna ziua, Ad unei societății dorește sa distribuie și sa încaseze dividende in valoarea de 75000 din profitul anilor 2018-2019, are obligatia depunerii ... (vezi toată discuția)
Dividende 2016 Mariralu Mariralu Buna ziua, Am 5 intrebari privind distribuirea dividendelor pe anul 2016: 1. Cand distribui dividende pt 2016, iau in calcul doar profit 2016 ? , nu pot ... (vezi toată discuția)
Nestabilire dividend din cauza "blocarii conturilor si proceselor pe rol" Isabela68 Isabela68 Rog sa-mi spuna si mie cineva care sunt consecintele (pentru o societate comerciala si pentru actionari) daca nu s-a stabilit dividendul pe mai multi ani ... (vezi toată discuția)