avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS

Buna seara. Sora mea locuiește în SUA din anul 2009. Nu mai este salariata din 2013. Este obligată să plătească CASS la ora actuală aici, in România? Ce documente trebuie să aducem noi, familia, la ANAF , pentru a fi scutita de plata CASS? Exista vreo baza legală? Care ar fi? Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:42, 18 Iunie 2019
Trebuia sa fi depus un formular pentru stabilirea rezidentei fiscale. Mergeti la finante in judetul dumnevoastra si o sa va spuna detaliat cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anaf 2015 Mihaela Dlc Mihaela Dlc Buna seara. Am primit in Romania o Decizie de impunere pe anul 2015 de la ANAF. Mentinez ca am parasit tara din anul 2013 si de atunci am locuit neintrerupt in ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale anaf Carmen0371 Carmen0371 Buna ziua. Am si eu cateva intrebari si va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ele. Eu locuiesc din 2001 in strainatate, dar figurez inca cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Contributii fonduri de pensii (private si sau de stat) pt pfa la norma. claudiaveja claudiaveja Nu mai inteleg nimic cum e cu pensiile ! Stiu ca acum ar face orice \"statul\", ca sa mai scoata bani si din piatra seaca, dar totusi. Am primit ieri (si ... (vezi toată discuția)