Buna seara. Am primit in Romania o Decizie de impunere pe anul 2015 de la ANAF. Mentinez ca am parasit tara din anul 2013 si de atunci am locuit neintrerupt in UK. Muncesc si platesc taxele in UK iar in tara nu am nici un fel de venit. Cum trebuie sa procedez? Va multumesc.
Trebuia sa fi depus un formular pentru stabilirea rezidentei fiscale caci ei nu au de unde sa stie ca ati plecat. Va rog sa cititi la adresa urmatoare [ link extern ]
Rezidenta fiscala
Mih77
Sunt plecata in Uk de 10 luni, sunt inregistrata la Fiscul de acolo ca PFA (cu sediul in Uk)si tot acolo am inchis anul fiscal si am platit taxele si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.