avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere ANAF 2015
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere ANAF 2015

Buna seara. Am primit in Romania o Decizie de impunere pe anul 2015 de la ANAF. Mentinez ca am parasit tara din anul 2013 si de atunci am locuit neintrerupt in UK. Muncesc si platesc taxele in UK iar in tara nu am nici un fel de venit. Cum trebuie sa procedez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Dlc , utilizator 11:33, 20 Aprilie 2019
Trebuia sa fi depus un formular pentru stabilirea rezidentei fiscale caci ei nu au de unde sa stie ca ati plecat. Va rog sa cititi la adresa urmatoare [ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta fiscala Mih77 Mih77 Sunt plecata in Uk de 10 luni, sunt inregistrata la Fiscul de acolo ca PFA (cu sediul in Uk)si tot acolo am inchis anul fiscal si am platit taxele si ... (vezi toată discuția)
Declararea rezidentei fiscale in strainatate Hana23 Hana23 Buna ziua! Am citit de curand ca cetatenii romani trebuie sa depuna un chestionar pentru stabilirea rezidentei fiscale atunci cand parasesc Romania. Doresc ... (vezi toată discuția)
Necompletare chestionar stabilire rezidenta fiscala florali florali Buna ziua, Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)