avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Vreu sa aflu daca o sucesiune facuta de sorá mea si mama care traia in 2012 dupa tatal meu luindumi dreptul la mostenire avind martori mincinosi pot sa le fac plingere penala
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 09:48, 18 Iunie 2019
ati acceptat succesiunea dupa tatal Dvs.?
faptul ca sunteti fiica tatalui va da un drept la mostenire (vocatie succesorala), dar nu va face automat mostenitoare, daca ati stat in pasivitate si nu ati facut acte de acceptare (tacita sau expresa, la notar).
in ce sens au fost mincinosi martorii (ce au declarat)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire efuionut efuionut Situatia sta in felul urmator, Bunicii din partea tatalui meu, mama si tatal meu au decedat si tatal meu mai are o sora. Din totdeauna tatal meu si mama mea ... (vezi toată discuția)
Succesiunea in instanta MaraMax MaraMax Buna ziua si multumiri pt raspuns, intrebarea mea ar fi- este posibila efectuarea succesiunii in instanta dupa ce unul din mostenitori cheama pe celalalt ... (vezi toată discuția)
Mostenirea pasivului succesoral crow crow Speta este in felul urmator: decujus-ul a avut o singura mostenitoare legala, pe sora sa. In timpul vietii, decujus-ul a vandut apartamentul in care locuia ... (vezi toată discuția)