avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... angajat cu pensie la stat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

angajat cu pensie la stat

In 2015 am fost pensionat la 61 ani, la limita de varsta. In acelasi an am luat concursul pe un post de consilier la o agentie a statului. Anul acesta implinesc 65 ani. Cat timp mai pot lucra pe acest post, tinand seama ca in momentul angajarii, angajatorul stia ca eu sunt pensionar
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 19 Iunie 2019
Puteti lucra in continuare , daca nu intervine vreo cauza de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un functionar public trecut de varsta de pensionare sa lucreze in continuare in cadrul unei primarii? zzzionut zzzionut Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un functionar public trecut da varsta legala de pensionare( are 65 de ani) sa lucreze in continuare in cadrul ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta barbat ana cornelia ana cornelia Un salariat intr-o unitate de invatamant de stat a implinit varsta de pensionare la limita de varsta la 65 ani fiind internat in spital, operat avand cod 14. ... (vezi toată discuția)
Functionar public: cumul pensie - salariu Oceania Oceania Un functionar public (64 ani) caruia i-a fost emisa de Casa de Pensii decizia de pensionare pentru limita de varsta prin reducerea varstei standard de ... (vezi toată discuția)