avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... desemnare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

desemnare

Bună ziua! vă supun atenţiei următoarea problemă : un prieten lucrează într-o unitate militară. din anul 2017 i-au fost desemnate prin ordin de zi pe unitate şi atribuţiile altui compartiment. Aşadar cum apreciaţi dumneavoastră această speţă avănd în vedere că celui în cauză nu i s-a cerut acordul pentru a prelua aceste atribuţii, mai mult decăt atît a întocmit un raport prin care a cerut degrevarea de aceste sarcini, răspunsul fiind negativ şi că poate îndeplini liniştit în continuare aceste atribuţii. ÎNTREB ŞI EU PENTRU UN PRIETEN, CE ABATERE DE LA LITERA LEGII SE ÎNCALCĂ ÎN ACEST CAZ
Consideraţi că poate fi remunerat suplimentar pentru atribuţii suplimentare
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
maboo55, utilizator

Alte discuții în legătură

Conform legii nr.296/2023, începând cu data de 1 iulie 2024, ... cornel voiculescu cornel voiculescu Conform Legii nr.296/2023, începând cu data de 1 iulie 2024, Serviciul Resurse Umane a devenit compartiment (Serviciul Resurse Umane neavând 10 posturi de ... (vezi toată discuția)
Dispozitie pentru delegarea de atributii sau cumul de functii? toribogdi toribogdi Buna ziua as dori sa va supun atentiei o problema de care ma bat in ultimul timp si nu stiu unde sa o incadrez ! sunt angajat al unei institutii publice ... (vezi toată discuția)
Munca in afara orelor de program Dan Sorin Dan Sorin Sunt lucrator SSM intr-o institutie publica. Sunt trimis la sedintele Cmitetului jjudetean pentru situatii de urgenta in locul sefului unitatii. Prin fisa ... (vezi toată discuția)