avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranjarea liniștii publice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranjarea liniștii publice

Am niste vecini care ne dispera cu muzica foarte tare zi, noapte. Am sunat la 112 noaptea si au încetat cu muzica, dar a continuat a doua zi dupa ora 14 pana seara cu muzica la maxim. Stam la tara am copil mic, soțul lucrează în ture timp de odihnă nu prea avem ce putem face?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:23, 19 Iunie 2019
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Vedeti art.2 pct.25-27

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii noaptea Nikana1 Nikana1 Buna ziua , Locuiesc la bloc si am un vecin care mereu face petreceri , uneori in fiecare sfarsit de saptamana .Nu poti sa te odihnesti si te doare capul ... (vezi toată discuția)
Amenzi incalcare liniste publica in mediu rural avem un vecin care pune muzica cu ... marush marush Va rog frumos sa ma ajutati. Avem un vecin care pune muzica cu bassul la maxim toata noaptea cand are chef. Pana dimineata. Noi locuim in comuna Barnova Iasi, ... (vezi toată discuția)
Vecini care fac zgomot noaptea alina.livia alina.livia Unde pot sa ma adresez in cazul in care chiriasii deasupra mea fac zgomote noaptea. Nu ma refer la muzica. Lucreaza la un restaurant din mall, iar noaptea pe l ... (vezi toată discuția)