avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini care fac zgomot noaptea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini care fac zgomot noaptea

Unde pot sa ma adresez in cazul in care chiriasii deasupra mea fac zgomote noaptea. Nu ma refer la muzica. Lucreaza la un restaurant din mall, iar noaptea pe l a23 cand ajung acasa, cred ca spala mancarea adusa de acolo. Destul si bine ca trantesc, tarasc cutii de metal iar apa curge tot timpul pana pleaca a doua zi la munca . In jurul orei 10 dimineata. Se aude absolut tot., in fiecare noapte, pana la ora 2. Pot sa chem pe cineva sa verifice ce se intampla acolo. Nu stiu... Polita economica... Pur si simplu sunt disperata. Am sunat la ei, dar nu se poate comunica ...
Cel mai recent răspuns: alina.livia , utilizator 14:35, 14 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial politia teritoriala
Multumesc frumos!
Gasiti informatii utile aici:
www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti art.2 pct. 25-27.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

problema cu vecinul de sus, zgomotos... ContSters317361 ContSters317361 Locuiesc la bloc si deasupra mea este un vecin care face mult zgomot .si-a pus parchet melaminat ,nu au covoare pe jos ,merg incaltati ca pe strada ,pun ... (vezi toată discuția)
Zgomot restaurant nicusor2015 nicusor2015 Buna ziua. In cartierul nostru ,asta vara s adeschis o terasa ,la aproximativ 10 m de un bloc.Terasa a fuctionat pana la inceputul toamnei ,cand proprietaru a ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii noaptea Nikana1 Nikana1 Buna ziua , Locuiesc la bloc si am un vecin care mereu face petreceri , uneori in fiecare sfarsit de saptamana .Nu poti sa te odihnesti si te doare capul ... (vezi toată discuția)