avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul tatalui!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul tatalui!

Ce sanse are tatal sa obtina domiciliul minorului la el ?..Divort pronuntat,domiciliul la mama,acum pe ordonanata presedentiala cu doua termene avute cu martori si amanat pentru a fi audiat minorul,mentionez ca mama vrea minorul din razbunare,l..a parasit deja de doua ori plecand cu diversi iubiti lasandu..l la bunici si rude,nu are locuinta,nici loc de munca si nici nu cauta pentru ca vrea sa plece in strainatate,acesta a fost si motivul parasirii domiciliului,si doreste ca instanta sa dispuna domiclliu si ingrijire la bunicii materni.,intr..o casa cu doua camarute la 5 persoane,departe de scoala.Eu dispun de conditii foarte bune pentru cresterea minorului,casa,salariu decent scoala moderna la 5 minute de casa.Minorul este foarte atasat de mine si familia mea si isi doreste sa stea la noi.Toate acestea le..am probat in instanta dar totusi deciziile se iau greu si mama se foloseste de minciuni si dreptul de mama de a nu ma lasa sa imi vad copilul desi vede ca sufera ca este tinut departe de mine.Cu tot ceea ce s..a intamplat pana acum,cel mai afecat si traumatizat este copilul,o multime poate hotari pentru el dar din pacate nu si ce este in interesul si binele lui, condamnat deja la un standard de viata scazut,educat de bunici depasiti de timpuri intr..un loc uitat de civilizatie.Ce as mai putea face ca acest copil sa aiba locul pe care il merita ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:11, 18 Iunie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți condiții si copilul este mai atasat moral de dvs. decat de mama aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul tatalui! Ina Corina Serghi Ina Corina Serghi Buna ziua! In numele copilului pe care il iubesc enorm am decis sa lupt pentru schimbarea domiciliului de la mama la mine,dupa ce..l..a parasit in mai multe ... (vezi toată discuția)
In ce conditii as putea castiga custodia copiilor nefiind casatorit legitim? Balan marius Balan marius Sunt intro situatie dificila, concubina mea a plecat fiind in alta relatie cu cineva si nu se intampla pentru prima oara,Ea este in alt oras,copii stau la ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copilului dupa divort intentat de mama Simona135 Simona135 Buna ziua, As avea si eu nevoie de cateva recomandari , pentru care v-as fi foarte recunoscatoare, si pentru care va multumesc anticipat . In urma ... (vezi toată discuția)