Buna ziua! In numele copilului pe care il iubesc enorm am decis sa lupt pentru schimbarea domiciliului de la mama la mine,dupa ce..l..a parasit in mai multe randuri pentru diversi iubiti lasandu..l pe le rude,refuzandu..mi programul de vizita luni de zile,desi copilul fiind foarte atasat de mine,sufera mult,locuiesc multi in conditii mai putin decat modeste,l..a neglijat,copilul este malnutrit si vorbeste greu din lipsa de comunicare si socializare,mama nu are job si nici nu vrea sa munceasca,banii primiti de la mine fiind folositi in interesul ei personal,probat fiind.Am depus ordonanta presedintiala,s..au audiat martori,hartie de la psiholog s..a audiat copilul de 6 ani care nefiind obisnuit sa fie cu oameni in jur,lipsindu..l foarte mult de la gradinita,traumatizat,a amutit complet in fata judecatorului.Mentionez ca dispun de toate conditiile de crestere,educatie spatiu de locuit cu tot ce este necesar,copilul ma iubeste si este foarte atasat de mine si de familia mea,Ce ar mai fi de facut?Bun venit si mie in randul tatilor care ne iubim copiii si suferim ca nu avem nici o putere sa ii aparam de mamele abuzive,care nu au nici un fel de conditii si nici iubire suficienta sa creasca un copil dar nu il vor lasa tatalui din orgoliu ,si in cazul meu asa cum a afirmat ,,ea nu se umileste sa vina sa ia copilul in weekend.,, de la mine.Chiar ce as mai putea face?Fraza ca se urmareste binele superior al copilului in pronuntarea sentintelor nu se prea aplica,Cu tot respectul pentru mamele cu adevarat mame,exista si aventurierele care se bat cu pumnul in piept la drepturi ca..s mame,dar la indatoriri....le lasa altora.Cum nici noi tatii nu suntem perfecti dar suntem multi cei carora ne pasa de copil vrem sa ,ne implicam.....dar nu suntem acceptati de fostele,pentru ca ele au puterea iar de la noi vor doar mandatul postal cu banii.O voi lua de la capat iar ....cu plansetele si refuzul copilului sa fie dus inapoi la mama,cu weekenduri..le cand nu va avea chef sa mi..l lase,cu stresul ca nu stiu ce ma asteapta cand ma duc sa iau copilul.Oare ce ar mai fi de facut? Va multumesc!