avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia comuna!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia comuna!

Buna ziua! In urma unui divort de comun acord cu minor,custodie comuna,domiciliul minorului la mama,poate hotari mama sa mute copilul unde vrea,cand vrea,sa hotarasca independent de tata,viata copilului?Poate lasa copilul spre crestere bunicilor materni?Mentionez ca tatal este interesat de copil,are conditii bune de crestere si educatie,mama fiind iresponsabila,aventuriera,care s..a folosit de dreptul de mama. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:38, 15 Noiembrie 2018
Raspunsul este negativ.
Deschideți proces daca procedează asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil de catre tata bubu4byta bubu4byta Buna ziua! Am un copil de 5 luni nascut in Anglia ! Tatal este cetatean roman. Cu 5 luni inainte de a se naste copilul ne am despartit . Iar la ultima ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme popescuelena77 popescuelena77 Sotia divorteaza de sotul ei.Impreuna au un copil de 9ani si 8 luni. Ei locuiesc impreuna la mama sotului.Apartamentul are 3 camere. Mama lucreaza in romania, ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? camy20 camy20 in urma divortului detin custodia unui copil de 7 ani,intrebarea mea,in cazul decesului meu ce se v-a inti,pla cu copilul meu?cat sunt in viata pot ceda ... (vezi toată discuția)