Sunt intro situatie dificila, concubina mea a plecat fiind in alta relatie cu cineva si nu se intampla pentru prima oara,Ea este in alt oras,copii stau la bunici si uneori la mine,asta cand vor bunici, copii cei mari in varsta de 10 respectiv 13 ani,iar pe cea mica de 6 ani nu am cum sa iau legatura cu ea din cauza lor,uneori chiar o bate sau pedepseste cand ea doreste sa vina la mine.si sunt martori,iar pe cei mari ii manipuleaza cu tot felul de prostii si bagandule in cap ca eu nu sunt alaturi de ele.
Eu am fost plecat decele mai multe ori pentru bine familiei,copii fiind crescuti mai mult de bunici,in lipsa mea ea lasand copii la parinti ei de multe ori iesind la tot felul de petreceri cu.......acel cineva, contribuind cu tot ce a fost nevoie,si se poate dovedi,...la serviciul Monigram, venind chiar si de 3 sau 4 ori pe an acasa.
Sunt oameni si nu putini care cunosc situatia si care pot confirma ca tot ce spun este adevarat chiar si in calitate de martori,ea nu este la prima abatere chiar plecand in strainatate si parasind copii.Ce sanse credeti ca am sa pot castiga custodia copiilor dandule o educatie buna si un exemplu bun in viata??
Va multumesc anticipat
Daca copii sunt "pe numele dvs." ( adica sunteti trecut in certificatul lor de nastere) va puteti adresa instantei pentru a se stabili domiciliul lor la dvs. sau un program de vizita,
Discutati cu un avocat, mergeti in instanta si vedeti ce se poate face, tinand cont si de programul dvs.
Regula este cea a stabilirii domiciliului la mamă însă de vreme ce aceasta este plecată și dacă minorii mari își manifestă intenția de a sta cu dvs, iar probele vor fi în favoarea dvs (ancheta, depozițiile martorilor, etc) aveți șanse să li se stabilească domiciliul la dvs și să primiți pensie de întreținere pt minori!
Dacă minorii vor sa rămână la dumneavoastră puteți sa ii țineți. Nu aveți cum sa ii obligați legal sa plece. Mergeti și cereți sa vedeți copila mica și sunați la politie dacă nu va lăsa să o vedeți și sa o luați.
Ordonanță președențiala de stabilire de urgenta a domiciliului la dumneavoastră. Probați tot ce ați svris aici și veți câștiga copii.
Mergeți neapărat la un avocat.
Custodie comuna
duda teodora
buna ziua ma numesc mihaela si in anul 2018 fostul iubit m-a dat in judecata pentru a castiga custodia copilulului in varsta de 2 ani .practic a venit si a ... (vezi toată discuția)