avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rampa scari in bloc pentru persoana handicap
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rampa scari in bloc pentru persoana handicap

Va salut! Stiu ca s-a mai discutat dar sunt topicuri mai vechi. S-a mai schimbat ceva intre timp?
Sunt persoana cu handicap locomotor, locuiesc la et 8 iar scarile sunt in bloc. Afara sunt putine si rare (pe drumul pana la bloc). si se pot trece cu carutul usor.
Sunt obligate asociatiile de locatari sau nu sa faca rampa? Care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez? Usile liftului se pot modifica? Nu se pot inchide cand intrii cu carutul in el. (sunt din cele obisnuite care le inchizi manual). Costurile cine le suporta, eu? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2019
viomusicstudio, utilizator
Cel mai recent răspuns: viomusicstudio , utilizator 20:34, 20 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt obligate asociatiile de proprietari sa execute rampe acces persoane cu dizabilitati
Daca exista persopane interesate acestea trebuie sa desfasoare demersurile necesare pentru obtinere autorizare executare rampa de acces
Care sunt pasii exacti care trebuiesc urmati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rampa persoane cu handicap locomotor GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN As dori sa stiu daca Asociația de proprietari este obligată să construiască rampa de acces pentru locatarii cu handicap. (vezi toată discuția)
Rampa scara de bloc crs297 crs297 Buna ziua, urmeaza sa nasc la inceputul lunii august si as dori sa stiu daca esti vreo lege care obliga asociatia de bloc sa monteze o rampa la ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru persoanele cu dizabilități asociația de proprietari poate refuza construirea unei rampe ... Valman2233 Valman2233 Asociația de proprietari poate refuza construirea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități? Dacă da , în ce condiții? Persoana în cauza ... (vezi toată discuția)