Acum cateva zile am primit o asemenea solicitare de la un proprietar. Am discutat-o in sedinta de comitet si-am decis sa amplasam o asemenea rampa. Acum cautam solutia tehnica, firma care sa o faca si instaleze...
O fi sau nu obligatia asociatiei (ca si a altor entitati, institutii...) noi o sa rezolvam favorabil problema pentru ca rampa este acum necesara unui proprietar dar poate fi necesara in viitor si altor persoane cu probleme, parintilor ce-si transporta copii in carucioare...
Am mai raspuns pe aceasta tema.
La noi, un proprietar are un copil cu probleme locomotorii. Cat copilul a fost mic, s-a descurcat, mai in brate, mai cu un landou, desigur cu liftul.
Cand copilul a crescut, nu s-a mai putut (bloc P+10), cu lift, proprietarul locuieste la et. 8, astfel ca a solicitat acceptul pentru a construi o rampa din lemn. Omul a construit-o singur in cateva ore de munca. Este si acum pe casa scarii, desi este plecat din bloc, insa mai sunt cateva mamici cu copii mici, apoi cam toata lumea o foloseste cand vin de la piata cu un carucuior plin cu legume.
Cine doreste sa primeasca niste fotografii cu acest plan inclinat, le trimit pe mail, cu placere - macar, asa ca idee!