Locuiesc intr-un bloc de aproximativ doi ani si inca de la inceput am solicitat administratorului si presedintelui sa construiasca rampa pentru acces usor cu caruciorul de copil. De aproximativ doi ani asociatia spune ca nu are bani pentru asa ceva dar observ ca au montat camere de supraveghere fara a solicita acordul vecinilor si mi-au spus ca ei nu au bani pentru asa ceva si ca nu vor face ceea ce eu le cer. Ce pot face sa rezolv aceasta situatie, precizez ca intr-o luna sotia va naste si va avea nevoie avand deja doi copii. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Domnu Stoian,
Asa cum s-a precizat, asociatiile nu sunt obligate prin lege sa construiasca rampe de acces pentru invalizi sau mame cu copii mici - insa, daca sunteti mai multi proprietari aflati in aceasta situatie, cu aprobarea as. prop. puteti dvs. foarte simplu sa va construiti o asemenea rampa, eventual sa fie mobila si sa o folositi cu succes. Noi avem asa ceva, construit home made, cred ca de-acum are vreo 5 ani si inca este folosita. Daca doriti, va pot trimite cateva fotografii sa vedeti ca o asemenea "constructie" poate fi executata in 2-3 ore de un singur om si cateva materiale ieftine. Aici avem : asloc_pt5@yahoo.com
Stima, AG