avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nota lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nota lichidare

Buna ziua ! Azi este ultima zi de munca iar angajatorul mă obligă să semnez nota lichidare deși este scris că am primit toate drepturile salariale iar eu primesc salariul abia pe 15 iulie ,și nici nu precizează suma pe care mi o datorează ! Salariul il primesc cash . O semnez acum sau când îmi primesc lichidarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 20 Iunie 2019
Cel mai bine s-o semnati dupa primirea banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am fost chemat maine la firma sa fac lichidarea insa ... Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Am fost chemat maine la firma sa fac lichidarea insa mai am sa iau salariul pe luna decembrie plus vreo 15 zile din concediu pe care nu le-am luat. ... (vezi toată discuția)
Stat de plata semnat puff_real puff_real Buna ziua! am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta: am fost angajata la o firma cu CM si un salar minim pe economie, in 30 martie a fost ultima mea zi de ... (vezi toată discuția)
Demisie cnf art.79 alin 7, lichidare salariu in ultima zi? Maruta 2010 Maruta 2010 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste conditiile de lichidare salariala in ultima zi de preaviz in baza demisiei conform art.79 ... (vezi toată discuția)