avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin

Buna ziua. Am și eu o problema. Trebuie sa i fac la fata buletinul( pe 3 iulie împlinește 14 ani), nu am locuință și trebuie sa i fac fără domiciliu. Se poate? Ii afectează cu ceva înscrierea la școala profesională?
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mary2005 , utilizator 05:36, 23 Iunie 2019
Cum adică nu aveți locuință? Chiar dacă stați în chirie, puteți folosi contractul de locațiune înregistrat la ANAF pentru a stabili domiciliul. De asemenea poate fi luată în spațiu de cine vă furnizează spațiul locativ dacă nu aveți acte făcute. În cel mai rău caz se poate face un act de identitate provizoriu (pe max. 1 an) pentru care nu aveți nevoie de documentele justificative obișnuite. Nu văd de ce nu s-ar putea face înscrierea și pe baza acestui din urmă act.
Da. Se numeste carte de identitate provizorie si e valabila 1 an.
Va puteti lamuri: [ link extern ]
NU EXISTĂ UN CONTRACT LA ANAF. IAR PERSOANA LA CARE LOCUIM NU ARE FĂCUTĂ SUCCESIUNEA. MULȚUMESC FRUMOS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, pot sa iau in spatiu pe cineva doar pt un an sa isi ... GoeMarius GoeMarius Buna seara, Pot sa iau in spatiu pe cineva doar pt un an sa isi faca buletin provizoriu? Este din Chisinau si a avut o carte de identitate provizorie care ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)