avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie să fac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie să fac

Am avut un proces de evacuare ...dar tin sa precizez ca procesul ă fost pt un teren de 250 de metri pătrați..dar eu nu locuiesc pe acel teren ...ru locuiesc pe un teren de 1400 de metri pătrați care sunt ai primăriei....dar acea persoană ma dat in judecata ca stau abuziv in locuinta ei de pe cei 250 de metri ...procesul sa finalizat cu ordin de evacuare din cei 250 de metri pătrați...eu ce ar trebui să fac pt ca logic nu locuiesc pe cei 250 de metri pătrați...e necesar sa fac apel?
Cel mai recent răspuns: Aureliacostin , utilizator 21:58, 21 Iunie 2019
Buna seara,
Ar trebui sa dovediti cele afirmate in apel.
Buna seara....dar cum pot dovedi ??? Am adus martori dar vad ca nu mi-au fost de folos...de la primărie nu pot aduce nimic pt ca logic nu există acea casa
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2019
Aureliacostin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren matressimona matressimona Buna ziua!Am si eu o intrebare.socrii mei au cumparat un teren acum 25 de ani de la o persoana,acea persoana a cumparat terenul respectiv la randul ei de la ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog aty86 aty86 salut. vreau sa iau pe cineva in intretinere si sa fac cu aceea persoana un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere problema este ca ea are casa pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme ninos1977 ninos1977 inainte de revolutie, parintii mei au mostenit o casa prin renutare de la bunicul de pe tata. la vremea respectiva au cedat cei 11 frati a lui tata mama lui ... (vezi toată discuția)