sunt plecat din tara din 2010 si am revenit de doua ori la inmormantarea parintilor.
am fost anuntat ca am primit de la EOS , pe adresa parintilor mei , o scrisoare ca am de achitat suma de 932 ron , pentru o datorie la un contract orange , in caz de neplata se va face executarea silita.
Cand am plecat in 2010 , aveam cartela orange prepay , nu contract , iar adresa de pe buletin nu este aceeiasi cu cea pe care a venit aceasta somatie.
imi puteti va rog da un sfat legat de aceasta problema?
va multumesc anticipat
hartia primita suna cam asa:
prin prezenta notificare , va instiintam ca la data de 05/06/2019 , inregistrati catre soc EOS KSI SRL , o datorie de 927,23 ron , consecinta a nerespectarii contractului de servicii incheiat cu orange sa.
dat fiind faptul ca in mod deliberat nu ati acceptat solutiile oferite pana acum pentru a rezolva pe cale amiabila aceasta situatie , EOS KSI , intentioneaza sa intreprinda toate masurile necesare in vederea demararii proc de executare silita.
daca in termen de 5 zile de la prezenta somatie nu veti achita suma , se va proceda la initierea procedurii judiciare si de executare silita in tem art 652 , 734 din codul de proc civila.
Nu este specificat data la care a fost facut contractul, doar un numar de abonat , si nu stiu cum as putea sa aflu cu acest numar detaliile despre acest contract.
Ce executare silita ca n-au titlu executoriu?
Intai trebuie sa demareze o actiune in pretentii (in cadrul careia puteti invoca inclusiv prescriptia), sa obtina o hotărâre judecătorească și abia apoi se pune problema de executare silita!
Mergeți cu actele la un avocat!