avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare auto dupa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare auto dupa succesiune

Buna ziua!
In urma succesiunii dupa tatal meu, detin 1/2 dintr-un autoturism, cealalta jumatate este a mamei.
Daca dorim sa vindem aceasta masina, cum trebuie sa procedam?
Mentionez ca momentan inca este inmatriculata pe numele tatalui.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:50, 21 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incheiati cu mama un act de partaj voluntar pentru masina, o luati fie dvs fie mama.
In baza actului de partaj o inmatriculati pe numele dvs sau al mamei, dupa care o vindeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - autoturism oanaiuliana oanaiuliana Buna ziua, Tatal meu a decedat in 2016, in urma succesiunii, eu si mama am ramas cu masina de la tata. Avem actul de succesiune si anul acesta as dori sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În urma decesului tatălui meu, eu, mama și fratele ... Emma06 Emma06 Bună ziua! În urma decesului tatălui meu, eu, mama și fratele meu am făcut succesiune după unul dintre bunurile tatălui meu, mai exact, 1/2 dintr-o ... (vezi toată discuția)
Succesiunea ioan4 ioan4 am o intrebare: parintii mei au divorta eu am 23 de ani si locuiesc cu mama. port numele de familie a tatalui dar mama s-a recasatorit si are alt nume. din ... (vezi toată discuția)