avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... obtinerea cetateniei romane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

obtinerea cetateniei romane

Fica mea a fost casatorita 15 ani in Costa Rica dobindind cetatenie Costaricana.De curind a divortat si doreste sa revina in Romania si sa-si recapete cetatenia romana. Asi dorii sa stiu unde trebuie sa se adreseze si care sunt documentele necesare pt recapatrea cetateniei Romane.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:35, 24 Iunie 2019
Cererea de acordare a cetăţeniei române se depune personal sau, în cazuri temeinic justificate, în baza unei aprobări prealabile scrise, prin mandatar cu procură specială şi autentică la sediul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie din Bucureşti.

Detalii
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Va multumesc
Daca nu a renuntat la cetatenia romana, nu are ce sa recapete (o are deja).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde as putea sa depun dosarul pentru obtinere cetatenie romana? ContSters375664 ContSters375664 Sunt casatorita cu un cetatean roman de 11 ani,lucrez la acelasi loc de munca de 8 ani si as vrea sa depun dosarul pentru dobandire cetatenie romana. Unde as ... (vezi toată discuția)
Cetatanie Sprinciana Oleg Sprinciana Oleg Sânt căsătorit cu cetatanie român de 20 ani. Am permis de ședere de 8 ani. Am trei copii toți cetățeni Români, Am imobil cumpărat pe numele ambilor ... (vezi toată discuția)
Este legal ordinul autoritatii nationale penru cetatenie nr.51/p din 02 06 2010? apleshca apleshca Buna ziua! Poate cineva sa-si expuna parerea referitor la urmatorul subiect. Conform Legii 21/1991 a cetateniei romane, in particular confrom art, 13 alin. 1 ... (vezi toată discuția)