avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatanie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatanie

Sânt căsătorit cu cetatanie român de 20 ani. Am permis de ședere de 8 ani. Am trei copii toți cetățeni Români, Am imobil cumpărat pe numele ambilor soți. Unde trebuie sa mă duc și ce acte îmi trebuie pentru cetatanie?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:33, 9 Martie 2018
Cererea de acordare a cetăţeniei române se formulează în limba română, se adresează Comisiei pentru cetăţenie şi se depune personal sau, în cazuri temeinic justificate, prin mandatar cu procură specială şi autentică la sediul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, fiind însoţită de acte care dovedesc îndeplinirea condiţiilor prevăzute de prezenta lege.
Gasiti aici mai multe detalii: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cetateniei romane nadia14 nadia14 buna ziua, sunt din Moldova, daca poate cineva sa ma ajute, sunt in Romania de aproape 8 ani (4 liceu +facultate in curs) momentan sunt in prenatal,sunt ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie romana elli31 elli31 Sunt casa torita cu un cetatean roman de 10 ani, de 6 ani am permis de sedere, unde trebuie sa imi depun actele pt cetatenie, tre sa merg la Bucuresti? sau pot ... (vezi toată discuția)
Redobindirea cetateniei romine in baza casatotiei Anjelic Anjelic Eu si sotul meu suntem din R.Moldova cu o jumate de an in urma el a redobindit(primit) cetatenia romina.Intrebarea mea este : cum as putea sa primesc cetatenia ... (vezi toată discuția)