avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contrabanda

in urma unei actiuni a politiei transporturi galati am fost oprit si legitimat.in urma controlului sau gasit asupra mea 3 cartoane de tigari netimbrate.in declaratia data la sediul politiei tarnsporturi am mentionat ca tigarile sunt pentru mine si un prieten care nu se poate deplasa si ca sunt pentru uz personal.am mentionat si ca am achizitionat tigari de la mai multe persoane de nationalitate moldoveneasca aflate in piata de gross.acum am dosar penal pentru contrabanda.e posibil sa merg la beciu domnesc pentru 3 cartoane de tigari netimbrate?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:23, 23 Iunie 2019
Depinde ce probe au si care este adevarul.
Nu cred ca puteti ajunge la închisoare pentru 3 cartușe.
Vor vrea sa stie de unde le-ați cumpărat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzator ambulant de tigarete! crasty22 crasty22 ipoteza:eu sunt vanzator ambulant de tigarete netimbrate!sunt suprins de politie cand vand pe piata neagra tigaretele netimbrate la colt de strada(sau in ... (vezi toată discuția)
Abuzat de politia rutiera vlad29 vlad29 buna ziua.am o nedumerire,intro seara am fost oprit de politia rutiera,fara a mi se prezenta motivul ptr care m-a oprit.agentul mi-a cerut documentele dupa ... (vezi toată discuția)
Acuzatia de lipsire de libertate maxoi maxoi Buna ziua!Am nevoie sa stiu urgent cum pot sa rezolv o acuzatie de lipsire de libertate. Speta mea este urmatoarea:Sunt din Galati,iar in ziua de 19 octombrie ... (vezi toată discuția)