avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Droguri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Droguri

Verisorul meu a fost prins cu 300 grame de cannabis si este arestat pe 30 zile ce se poate intampla?
Motivele nu avem cum sa le cunoastem nici noi, va atasez textul de lege incident.
ART. 234 c.p.p.
Prelungirea arestării preventive în cursul urmăririi penale
(1) Arestarea preventivă a inculpatului poate fi prelungită, în cursul urmăririi penale, dacă temeiurile care au determinat arestarea iniţială impun în continuare privarea de libertate a inculpatului sau există temeiuri noi care justifică prelungirea măsurii.
(2) Prelungirea arestării preventive se poate dispune numai la propunerea motivată a procurorului care efectuează sau supraveghează urmărirea penală.
.................
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Rechizitoriul s.a încheiat. astăzi a avut proces pentru verificarea măsurii preventive si am inteles ca judecătorul ar fi fost deacord cu arestul la domiciliu Pana la proces dar procurorul nu asteptam pronunțarea de care părere se va ține mai mult cont?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - pedeapsa pentru trafic și consum de droguri de risc Samya Samya Fratele meu a fost arestat pt trafic si posesie pentru consum droguri de risc stiti care este pedeapsa ?are avocat a executat 30 zile de arest acum i sau dat ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva floare-albastra floare-albastra inftactiune: luare de mita durata arest preventiv: 24 h + 29 zile + 60 zile intrebare: pe 10 sept. expira si cele 60 zile, se mai prelungeste mandatul de ... (vezi toată discuția)
Proces înșelăciune! arest preventiv Lazzar2121 Lazzar2121 Buna ziua! Soț ul meu, este Arestat preventiv de pe data de 16 Noiembrie pana pe 16 Decembrie! Sunt puțin confuza și nelămurita și as dorii niște ... (vezi toată discuția)