avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua ma scuzati de deranj ,eu am lucrat di 18 mai 2018 ,am ramas insarcinata in septembrie si am nascut pe 20 mai ,pot beneficia de indemnizatie ,?? peste cateva zile mi se termina cele 42 de zile dupa nastere si trebuie s fac dosarul .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 22 Iunie 2019
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie elissar elissar Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)
Acordare ccc TropeC TropeC Bună ziua! Situația mea este următoarea: sunt însărcinată în 38 de săptămâni, având DPN 10 septembrie. Până în acest moment am lucrat 24 de luni ... (vezi toată discuția)