avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drepturile obligatiile studentilor profesorilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drepturile obligatiile studentilor profesorilor

ma intereseaza drepturile si obligatiile studentiilor si a profesorilor ...

nu prea intzeleg sistemul de credite .. regulamentul interior al facultatilor ...

am intzeles ca se merge pe un grup de legi ...

as vrea pe larg un document ceva unde sa le pot gasi pe toate ...

de ex .. amanarea examenelor neprezentarea la ele .. trecerea cu un numar minim de credite ... inghetarea anului transferul la alta universitate cazari ...am dreptul la alt examninator de ce nu mi se acorda ... etc si multe altele ...
as vrea daca se poate cat mai prezentate si cat mai elaborate aici .. va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum poate un student sa-si valorifice creditele obtinute daca nu a terminat facultatea gev gev Buna ziua, Sper ca am incadrat in categoria corecta. Ma interesez pentru o cunostinta care nu reuseste sa termine facultatea din cauza a 2 examene pe care nu ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Transfer de la universitatea transilvania la universitatea din bucuresti - drept AnnaBM AnnaBM As vrea sa ma transfer de la Universitatea Transilvania la Universitatea din Bucuresti direct in anul 2. Am inteles ca este foarte greu de facut transferul si ... (vezi toată discuția)