avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune.

Buna ziua. Mama mea cu care am locuit in imobilul parintesc,fiind cea mai mica dintre cei 6 copii,a decedat in urma cu 31 ani iar eu am locuit,in continuare, in aceasi casa.Dupa deces nici unul dintre cei 5 copii in viata, nu au cerut sa se faca succesiunea.Acum am ramas singurul succesor de grad 1 si as vrea sa fac succesiunea pentru ca fiul si fica mea sa ramina in casa.Intrebarea mea ar fi daca am obligatia sa chem la succesiune si pe nepoti pt ca nu am cunostinta pe unde sunt iar altul este plecat de mult timp si stabilit in Canada.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:17, 23 Iunie 2019
puteti cere uzucapiunea pe 30 de ani. O operatiune destul de complicata ca si succesiunea in sine, in cazul dvs.
Mergeti la avocat ca sa va analizeze întreaga situație cu actele in fata.
Trebuie foarte bine analizat cum sa procedati si este bine sa înțelegeți si dvs. situatia reala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune giorgio07 giorgio07 bunicul meu a murit de cativa ani buni.a ramas bunica care are doi copii,un baiat si o fata,care la randul lor au si ei o fata,respectiv doi baieti.si acum ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe rol -va rog, ajutor, urgent !! summertime summertime Buna seara. Va rog, daca puteti sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie : mama moarta in 1969, raman mostenitori 2 fii. Succesiunea a fost facuta in 1970, ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat pentru o mostenire ContSters189760 ContSters189760 Bunici mei au avut doua fete, una dintre ele (mama mea) a locuit cu ei de cand ma stiu (fiind divortata de tatal meu) iar eu si fratele meu am crescut cu ei ... (vezi toată discuția)