avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii plata ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii plata ANAF

Buna ziua,

Jucandu-ma pe SPV pe anaf.ro, mi-am generat tot felul de documente, printre care si o situatie a obligatiilor fiscale de plata.
In documentul respectiv, apare ca ar trebui sa achit suma de 334 lei cu titlu de CASS obligatorii pers.fizice - regularizari
[ link extern ]

Cum e posibil ca eu sa fiu obligat sa achit CASS in situatia in care eu obtin si am obtinut venituri doar din salarii, fara sa fi avut alte surse de venit?

Ar trebui sa trimit o adresa la ANAF pentru lamuri sau documentul respectiv se refera la altceva?

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2019
DarkSoul, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:39, 23 Iunie 2019
Mergeti la ei la ghiseu si intrebati despre ce e vorba Ati avut in ultimii cinci ani ceva venit, in afara de cel sub forma de salariu, din moment ce apareti acolo. E unul despre care nici nu stiti ca impune plata cass.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicaţia spaţiul privat virtual (spv) de pe site-ul anaf elenagabi elenagabi Va adresez rugămintea să mă ajutaţi cu o clarificare în ceea ce priveşte două documente care mi-au parvenit prin solicitarea lor în SPV. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Decizii impunere nr.630 - anulare? sonia1978 sonia1978 Buna ziua, In luna aprilie 2019 am primit decizii de impunere nr.630 pt. perioada 2014-2017. Avand in vedere acest comunicat ANAF: \"La inițiativa ... (vezi toată discuția)
poprire anaf pentru o persoana fizica ionela11 ionela11 Buna ziua, A venit o poprire pentru o persoana fizica in SPV prin care respectiva persoana fizicca datoreaza \"Contributia de asigurari sociale de sanatate ... (vezi toată discuția)