avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

traiesc cu o persoana in concubinaj de 17 ani.Locuim in casa mamei mele iar buletinul concobinului meu este la aceeasi adresa.De o perioada nu ne mai intelegem si asi vrea sa ma despart de el .Nu vrea sa plece din casa sustinand ca are dreptul sa stea acolo.Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca politia mi- a zis ca nu poate interveni.Multumesc.
sa ceara mama in instanta evacuarea lui, alta cale nu e. Contactati un avocat.
Va adresati instantei de judecata, in vederea evacuarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despartire necasatoriti Liamaria181 Liamaria181 Buna ziua. Va rog putin ajutor. Exista o posibilitate legala de a parasi casa (credit pe numele meu) in care traiesc cu prietenul meu impreuna cu copilul ... (vezi toată discuția)
Concubinaj - dreptul de domiciliu FloryBde FloryBde Buna ziua, am o intrebare(problema).. Parintii mei au stat 26 ani in concubinaj si au 3 copii majori . Din pacate in 2012 s-au despartit... Ei au cumparat ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a unei persoane fara domiciliu stabil la adresa mr2005 mr2005 Buna ziua, casa in care locuieste mama mea este proprietatea ei si a tatalui care este decedat.Din pacate nu am reusit sa facem succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)