avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere clauza viagera din contractul de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere clauza viagera din contractul de vanzare comparare

Buna ziua
Vreau sa vand un imobil pe care l-am dobandit prin cumparare in urma cu mai multi ani.Cand l-am cumparat am incheiat cu vanzatorul un contract de vanzare cumparare cu clauza viagera.Intre timp vanzatorul a decedat,eu fiind in posesia actului de deces.Intrebarea mea este: Inainte de a merge la notariat pentru a intocmi un antecontract de vanzare cumparare si a solicita Extrasul de carte funciara, trebuie sa intocmesc un act prin care sa scot clauza viagera din contractul pe il detin ?
Cel mai recent răspuns: corsar , utilizator 10:18, 26 Noiembrie 2009
buna ziua!
cu copie legalizata de pe certificatul de deces+cerere+tarif de 60 lei in vederea radierii mergeti la OCPI si solicitati radierea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document proprietate apartament AnastasiaH AnastasiaH Buna seara! Acum aproape 10 ani am cumparat cu ajutorul parintilor un apartament, parintii avand drept de uzufruct viager. In acest moment ambii sunt ... (vezi toată discuția)
Act succesiune casa Silviu S Silviu S Buna ziua! Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez, in cazul unui contract de vanzare-cumparare a unei case, cu clauza viagera, ca beneficiarii ... (vezi toată discuția)
Clauza habitatie viagera-deces simona02 simona02 In urma cu 15 ani am cumparat un apartament de la o ruda printr-un act de vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera. De curand ruda respectiva a ... (vezi toată discuția)