avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe primarie.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe primarie.

Este normal ca o firma care nu are panou publicitar si nu are activitate la domiciliu, sa i se ceara taxa pt publicitate si sa plateasca salubritatea?? Si nu doar pentru anul in curs, ci si pe ani de cand e infiintata firma. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:45, 25 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E vorba de taxa pe firma, o suprafata minima in mp pentru care se plateste anual si care se considera ca este de ajuns sa va treceti numele si datele de identficare ale firmei. E pe la noi o lege care obliga la asta, la fel ca si pentru taxa pentru salubritate. O platesc toate firmele.
In maxim 30 de zile de la infiintare trebuia sa fi depus o declaratie la directia de impozite si taxe persoane juridice a primariei pentru acea taxa pe firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria și publicitatea Dedsec Dedsec Bună ziua, Nu știu dacă am ales corect secțiunea dar am. Nevoie de ajutor și nu știu unde sa întreb. Deci sa o iau cu începutul. Tatăl meu are ... (vezi toată discuția)
Taxa de firma valyneagu29 valyneagu29 IN LEGATURA CU TAXA DE FIRMA (PANOU PUBLICITAR) CARE SE PLATESTE LA PRIMARIE, REGLEMENTATA DE OG.36/2002, AM SI EU O NELAMURIRE: DACA ACEASTA FIRMA NU ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)