avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA versus II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA versus II

Buna seara, doresc sa ma inregistrez ca PFA, numai ca am nevoie de mai mult de 5 coduri CAEN pentru buna desfasurare a activitatii. Voi desfasura activitate pe cont propriu. Am citit despre II si nu am gasit absolut nici un minus fata de PFA, numai avantaje. Este posibil asa ceva? Am ratat eu vreun amanunt important care le diferentiaza pe cele doua?

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa sau intreprindere individuala de catre un student? AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Sunt studenta la un masterat la zi, si as dori sa-mi deschid fie un PFA, fie o intreprindere individuala, in functie de costurile si avantajele pe ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)
Pfa > multiple coduri caen rbh007 rbh007 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a infiinta un PFA (impozitarea in sistem real) avand ca si cod caen principal 3213 (Fabricarea imitatiilor de bijuterii si ... (vezi toată discuția)