avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu Banca si Biroul Executivului Judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu Banca si Biroul Executivului Judecatoresc

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema legata de un credit, pe care am avut proprire pe salariu si din care in luna Mai 2019 mi sa oprit ultima transa din suma datorată. In luna Iunie 2019 angajatorul a primit o noua scrisoare de la Biroul Executivului Judecătoresc ca as mai avea de plata o sumă de 7000ron. As vrea macar sa stiu de ce plătesc suma aceasta, către Biroul Executivului Judecătoresc, daca in prima notificare scrie ca datoria reprezintă datoria la banca plus cheltuieli de judecată
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:07, 26 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca stiti ca ati platit toata suma, intrebati Executorul Judecatoresc ce reprezinta cei 7000 lei. Aveti posibilitatea sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta - respectiv data cand a sosit noua poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu Florin Strachinaru Florin Strachinaru Buna ziua, as dori sa aflu unde sa ma adresez daca anul trecut mi s-a pus poprire pe salariu la locul de munca pana anul acesta in luna iunie pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Executorul continua poprirea Elena196767 Elena196767 Buna seara. In 2013 am primit o citatie de la executorul judecatoresc pentruun credit neplatit, s-a oprit o suma de bani din salariu pana in 2018, apoi nu am ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. singura ... stanvasilesv stanvasilesv M-am trezit cu popripre pe cont in urma cu cateva zile. Singura informatie din SMS e numele executorului. Acesta nu mi-a spus decat ca ar fi o factura ... (vezi toată discuția)