avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat in Bucuresti pentru intentare proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat in Bucuresti pentru intentare proces de calomnie si reprezentare in instanta

Buna ziua,

Doresc sa intentez un proces pentru calomnie bazata pe marturie mincinoasa si prejudiciere de imagine.

Caut un avocat cu experienta in acest domeniu care sa formuleze actiunea si ulterior sa ma reprezinte in instanta.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:23, 26 Noiembrie 2009
Sfatul meu este sa intrati pe lista baroului Bucuresti si veti gasi mii de avocati! Cel mai bine este sa va alegeti singur unul pentru ca , in cazuri precum cel al dvs , nimeni nu-si poate asuma o obligatie de rezultat!B-)
Puteti incerca si in catalogul consultantilor de pe Avocatnet, marele avantaj este ca puteti vedea si raspunsurile respectivilor in diverse discutii la care au participat ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat in bucuresti pentru contestatie la decizie concediere Florin Constantinn Florin Constantinn Buna ziua Daca am postat intr-o arie gresita a forumului, imi cer scuze anticipat. Dupa cum spune si titlul, caut un avocat care sa ma reprezinte pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu gondolkodom gondolkodom cum pot gasi un avocat pt un proces de recuperare timbru de mediu? platforma de servicii avocatnet se pare ca nu prea ma ajuta :( (vezi toată discuția)
Solicit un avocat care sa ma ajute intr-un proces de recurs privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. seucea seucea Buna ziua, In 12.10.2015 dupa 444 de zile de la pronuntare, am primit prin postsa Comunicarea de la Tribunalul Bucuresti, solutionarea cauzei: neintemeiata.Cu ... (vezi toată discuția)