avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general venitul brut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

venitul brut

buna.sunt studenta in anul 2 la facultatea de drept babes-bolyai si acum in semestru 2 se face dreptul finantelor publice iar la seminarii ni se dau spre solutionare in mod facultativ spete axate pe teme de fiscalitate.as avea si eu o intrebare...care poate aparea puerila dar as aprecia daca cineva mi'ar da o mana de ajutor in elucidarea mea....aveam de calculat in speta venitul brut anual a unei persoane fizice X care pe langa alte venituri brute realizate din venituri,drepturi de proprietate intelectuala realizeaza si un venit net din niste actiuni detinute la SIF banat-crisana in cuantum de 1000 ron.intrebarea mea e care e venitul brut ? 1000+1000x16%?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2006
ContSters17077, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters12405 , utilizator 00:55, 11 Octombrie 2006

.........si un venit net din niste actiuni detinute la SIF banat-crisana in cuantum de 1000 ron.intrebarea mea e care e venitul brut ? 1000+1000x16%?

da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil Nec11 Nec11 Buna ziua! Va rog sa imi spuneți dacă beneficiez de indemnizație creștere copil: sunt studenta la babes, am terminat anul I, in octombrie incep anul ... (vezi toată discuția)