avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa preiau firma unui amic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa preiau firma unui amic

As dori sa preiau firma unui amic (el pleaca din tara). Ce pasi am de urmat este nevoie de avocat sau de instanta?
Firma nu are datori toate actele sunt in regula.
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:57, 25 Iunie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Prin Registrul Comerțului se realizează, ar fi bine să aveți avocat de vreme ce nu aveți know how-ul procedurii!
Documentele necesare ar fi:
-Contract de cesiune,
-Hotararea Adunarii Generale,
-Decizie Asociat Unic,
-Act constitutiv actualizat.

Totodată, se vor completa o serie de declarații!
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere de asociati noi si administrator nou in srl si iesirea mea din srl prichindesa prichindesa Buna, Detin un SRL , unde sunt Asociat Unic si Administrator , doresc sa introduc 3 Asociati noi din care unul sa fie Adminstrator si eu sa ies defintiv din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contractul de cesiune parti sociale kicsi75 kicsi75 La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de ... (vezi toată discuția)
Schimbare de asociat rotaru mihaela rotaru mihaela Vreau sa preiau o firma si ma intereseaza ce documente trebuiesc intocmite!Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)