avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Buna ziua !!! Am si eu o mica problema am lucrat din octombrie 2016 -martie 2019 la firma A apoi din martie 2019- iunie 2019 la firma B acum mi-am dat demisia si am aflat ca sunt si insarcinata mai pot lua indemnizatie? Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: uraaa , utilizator 08:46, 26 Iunie 2019
Buna ziua,
Care este data probabila a nasterii?
martie 2020
Daca in perioada Aprilie 2018-Martie 2019 cumulati 12 luni lucrate, in cazul dvs., atunci beneficiati de aceasta indemnizatie.
Eu zic ca va incadrati.
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator
Nu cumva perioada eligibila pentru CCC este aprilie 2018 - martie 2020 ?
Corect, din greseala, oricum se incadreaza...
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o nelamurire. am lucrat la un magazin partener ... Andraaaa@ Andraaaa@ Buna ziua! Am o nelamurire. Am lucrat la un magazin partener Telekom pana anul acesta in mai cand firma s.a desfiintat,in iunie am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creșterea copilului Roberta15 Roberta15 Buna ziua ! Sunt însărcinată, Am 5 luni jumate cotizate la stat (28.noiembrie 2018-15 mai 2019) după care de la 1 Iunie 2019 voi fi reangajată. Cele 2 ... (vezi toată discuția)
Creștere copil Geomica Geomica Bună ziua ! Mai am 3 luni de șomaj si am aflat ca sunt însărcinată ( am o lună) As vrea sa va întreb: după ce nu mai beneficiez de somaj,va trebui ... (vezi toată discuția)